Propozycje
2 posters
Strona 1 z 1
Propozycje
Witam, chciał bym zaproponować kilka propozycji które zachęciły by graczy do gry na naszym serwerze.
Pierwszą moją propozycją jest zainwestowanie w prywatnego "TeamSpeak3", który będzie umożliwiał porozumiewanie się po między graczami w inny sposób niż tylko pisanie, Urozmaicenie takie jak TS3 na pewno zachęci Graczy.
Moją drugą propozycją jest Stworzenie -Najazdów-Evetów- które będą odbywać sie automatycznie, Dodam też by została rekrutowana zaufana osoba do rangi CM, Która w razie problemów,eventów i wielu innych rzeczach będzie mógł pomóc.
Trzeci i ostatni pomysł to zwiększenie asortymentu naszego SMS SHOP-a ,dodanie : New items
-Swordów
-Gloverów
-itp
Z poważaniem
Desaa
Pierwszą moją propozycją jest zainwestowanie w prywatnego "TeamSpeak3", który będzie umożliwiał porozumiewanie się po między graczami w inny sposób niż tylko pisanie, Urozmaicenie takie jak TS3 na pewno zachęci Graczy.
Moją drugą propozycją jest Stworzenie -Najazdów-Evetów- które będą odbywać sie automatycznie, Dodam też by została rekrutowana zaufana osoba do rangi CM, Która w razie problemów,eventów i wielu innych rzeczach będzie mógł pomóc.
Trzeci i ostatni pomysł to zwiększenie asortymentu naszego SMS SHOP-a ,dodanie : New items
-Swordów
-Gloverów
-itp
Z poważaniem
Desaa
desaa- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 06/07/2014
Re: Propozycje
1. Zgadzam Się.
2. Czytaj Trochę Newsy Lub To Co Piszą Tutory Bo Event Bd Już.
3. Tak Samo Czytaj uważnie Newsy.
2. Czytaj Trochę Newsy Lub To Co Piszą Tutory Bo Event Bd Już.
3. Tak Samo Czytaj uważnie Newsy.
Salat- Liczba postów : 15
Data rejestracji : 15/06/2014
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: